Online reflectietool krachtgericht werken (team)

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Vul bij de bestelling het aantal mensen in die de test gaan invullen. Binnen een week volgt een offerte met een totaalprijs per mail, Na het invullen ontvang je een rapportage met de totaaluitslagen van de organisatie. Minimale afname is 8 personen.

Details

  • online test
  • 25 stellingen
  • individuele scores
  • organisatiescores


In 10 minuten ingevuld. 
Totaalrapportage binnen 5 werkdagen per 
e-mail verzonden.

Kwaliteitsinstrument

Created with Sketch.

De reflectietool geeft inzicht in de sterke punten van de organisatie en mogelijke verbeterpunten. Thema's als eigen regie, eigen kracht, samenwerking en wijkgericht werken komen aan bod. Een handig kwaliteitsinstrument dus. Handig om  bijvoorbeeld te onderzoeken welke opleidingsbehoefte er is of als (jaarlijkse) evaluatie hoe het krachtgericht werken in de praktijk verloopt.

Deelnemers vullen online 25 stellingen in en krijgen meteen na het invullen de uitslag. De organisatie ontvangt binnen 2 weken een korte rapportage met de resultaten.

Over de test

Created with Sketch.

Online test bestaat uit 25 stellingen die gaan over krachtgericht werken. Na het invullen verschijnt meteen de score die laat zien hoe krachtgericht iemand werkt. Als organisatie krijg je een rapportage met de totaalscores die inzicht geven in de sterke punten van de organisatie en mogelijke verbeterpunten. 

Voorbeeld stellingen:
O Als team praten we onderling respectvol over onze cliënten.
O Ik heb interesse in iemands levensverhaal.
O Ik heb zicht op de manier waarop de cliënt zijn/haar keuzes maakt.

Maatwerk

Created with Sketch.

Neem gerust even contact op bij vragen of voor korting bij grote aantallen deelnemers (vanaf 50 personen).